Apeldoorns Popkoor
Een eigentijds dynamisch popkoor uit Apeldoorn

Reitse GiesbersMijn naam is Reitse Giesbers, ik werd geboren op 9 maart 1988. Al heel mijn leven ben ik met muziek bezig, ik begon op jonge leeftijd met piano spelen en toen ik mijn eerste eigen liedje had geschreven mistte ik een zanger bij het nummer, ik besloot het toen zelf te gaan zingen en vond het zo leuk dat ik er nooit mee ben opgehouden!

In 2000 begon ik met het nemen van zanglessen en kreeg ik o.a les van Stanley Clementina (zangcoach van o.a Sabrina Starke) en bij Markant Apeldoorn. Daarnaast deed ik auditie bij Tjeerd Oosterhuis en kwam door de auditie heen. Dit betekende veel zingen! Ik heb ervaring opgedaan door te werken in studio’s en trad op bij o.a Giel Beelen en TMF kweekvijver. Ook werkte ik met o.a Jenny Lane, Terence Esajas (producer van Boris (winnaar Idols II), Berget Lewis) en Brownie Dutch (Ali B, Yes-R). 

In 2006 begon ik met mijn studie aan de Herman Brood Academie (MBO muziekopleiding) ik koos als hoofdvak zang en in deze jaren kreeg ik les in vakken als: muziektheorie, songwriting, solfège, bandcoaching, zangtechniek, didactiek. Recent ben ik te zien geweest in het RTL5 programma 'The hit' en in 'de beste singer-songwriter van Nederland'. Alle jaren hebben mij gevormd tot een enthousiaste koorleider die zijn passie voor muziek wil overbrengen op zijn koor! 


Beluister hieronder een door mij gezongen nummer: 

Meer informatie: www.reitsegiesbers.com